Evenimentul Zilei > International > Arestări în cazul ASASINATULUI românului Tudor Simionov. Cine sunt suspecţii
Arestări în cazul ASASINATULUI românului Tudor Simionov. Cine sunt suspecţii

Arestări în cazul ASASINATULUI românului Tudor Simionov. Cine sunt suspecţii

Poliţia britanică a anunţat marţi că a reuşit arestarea a trei suspecţi în cazul uciderii sportivului român Tudor Simionov din noaptea anului nou. Potrivit informaţiilor autorităţilor londoneze, cei trei suspecţi au vârste între 20 şi 25 de ani şi sunt de naţionalitate britanică.

Primul suspect, în vârstă de 25 de ani a fost reținut după ce s-a prezentat el însuși la sediul poliției din Londra, ieri seară, potrivit dailymail.co.uk. 

 

Un al doilea bărbat, de 20 de ani, a fost arestat la o adresă din nord vestul Londrei, în cursul dimineții, iar un al treilea, de 23 de ani, în Hammersmith, în vestul capitalei britanice.

Suspectul în vârstă de 20 de ani a fost rănit în cursul operaţiunii poliţiei, el fiind prins de "un câine al poliţiei" imediat după ce sărise pe o fereastră şi fugea.

Tudor Simionov, românul care şi-a pierdut viaţa într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea de Revelion, în jurul orei ocale 5:30 (7:30 în România), încercând să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă, era canotor.

Mai exact, a fost primul sportiv român legitimat la Master, medaliat chiar în 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor "veterani”. Ce s-a întâmplat de fapt? Tudor a fost înjunghiat în piept de nişte indivizi fără inimă, chiar la intrarea clădirii Mayfair din Londra, unde avea loc o petrecere privată. S-a luptat, potrivit înregistrărilor cu telefonul oferite de martori Poliţiei, cu nouă agresori înainte de a fi ucis.