"Ea va găsi modalitatea de a veni în ajutor copiilor și familiilor în următorii ani, este angajamentul vieții sale", a declarat Neera Tanden, președinta grupului de reflecție progresist Center for American Progress, și consilier neoficial al candidatei Hillary Clinton în timpul campaniei electorale.

"Ea nu va mai candida la niciun fel de alegeri", a afirmate Neera Tanden la postul CNN.

Declarația consilierului a venit ca o reacție la un articol semnat de un editorialist al cotidianului New York Times în care el și-a imaginat că Hillary Clinton va candida la primăria New Yorkului.

"Nu cred că va candida pentru asta, nici pentru vreun alt mandat", a insistat Neera Tanden, fără să ofere detalii despre proiectele fostului secretar de stat în vârstă de 69 de ani.

Hillary Clinton nu s-a retras complet de pe scena publică după înfrângerea sa în fața lui Donald Trump la 8 noiembrie. Ea a participat la două evenimente publice și a scris câteva mesaje pe Twitter.

Hillary Clinton este așteptată marți la Departamentul de Stat la Washington pentru inaugurarea unei săli care îi poartă numele, iar anturajul ei a anunțat că va asista personal la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, pe 20 ianuarie.