Antrenorul de karate pedofil a fost condamnat la 12 ani. Are de achitat şi daune uriaşe. Sentinţa s-a dat în timp record

Antrenorul de karate pedofil a fost condamnat la 12 ani. Are de achitat şi daune uriaşe. Sentinţa s-a dat în timp record

Dan Pârvan a ajuns la o înţelegere cu procurorii, recunoscând toate acuzaţiile pentru a primi o reducere a pedepsei cu o treime.

Procesul lui Dan Pârvan, antrenorul pedofil, s-a terminat de la primul termen. Aceasta deoarece Pârvan a recunoscut toate faptele, ajungând la o înţelegere cu procurorii pentru a primi reducerea pedepsei cu o treime.

Citiţi mai mult: Dan Parvan le punea pe micuţe să-i facă sex oral şi le filma - Din ţară El a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, de 9 şi 10 ani, şi a săvârşit acte cu caracter obscen în prezenţa acestora.

Avocaţii victimelor au cerut despăgubiri de 300.000 de euro. Tribunalul Timiş a decis condamnarea pedofilului la 12 ani de închisoare pentru viol asupra unei persoane care nu a împlinit 15 ani şi corupţie sexuale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citiţi mai mult: Un antrenor este acuzat de pedofilie A fost obligat, de asemenea, la plata a câte 50.000 de euro pentru fiecare victimă şi 10.000 de euro pentru fiecare membru al familiei celor două copile.

Povestirea unei vcitime: atacată la duş în copilărie

O victimă, care acum are 23 de ani, a povestit prin ce-a trecut în copilărie, când făcea karate cu antrenorul Dan Pârvan

 Aceasta a povestit prin ce momente cumplite a trecut, când se afla la duş, în timpul cantonamentului şi antrenorul de karate Dan Pârvan a intrat peste ea, la duş. "Dupa destul de scurt timp, a intrat "Domnul" Dan, dezbracat complet, cu ..... in erectie. M-am blocat! Exact ca atunci cand vine o masina sa te calce (in loc sa fugi, incremenesti). Nu am reactionat nicicum! Cum puteam reactiona la 12 ani?! A zis ca imi arata el cum trebuie sa ma spal pe spate.... Mi-a dat cu sapun sus la ceafa si "m-a spalat" putin. La cateva secunde dupa, m-a intors cu fata si cu capul aplecat (special ca sa ma uit la penisul lui in erectie....) a continuat sa ma spele pe ceafa. Nu cred ca totul a durat mai mult de 1 minut, dar mie mi s-a parut o jumatate de ora", a povestit tânăra.

Citiţi mai mult: Timişoara: Senseiul pedofil a fost trimis în judecată Aceasta a adăugat că ştie mai multe fete, foste colege de-ale ei, de care antrenorul timişorean de karate, Dan Pârvan, a abuzat sexual.

Citiţi mai mult: Portretul -robot al monstrului care violează copii