"În momentul în care domnul Tăriceanu s-a răzgândit şi a dorit să candideze la Bucureşti, ne-a informat în legătură cu acest lucru. Am discutat cu Partidul Conservator, facem un schimb de colegii, probabil cu sectorul 2", a declarat Antonescu, la sfârşitul şedinţei BPC al PNL.

Sâmbătă, liderul PNL nu a ezitat să îl atace din nou pe Chiliman, spunând despre primarul de la Sectorul 1 că nu este important ce crede şi că a lucrat împreună cu Traian Băsescu în campania de demitere a acestuia.
"Ce crede domnul Chiliman nu are importantă, asocierea cu un personaj care a lucrat în campania pentru referendum alături de Traian Băsescu nu este relevantă",a mai spus Antonescu. 
La negocierile USL pe Bucureşti, PC a solicitat toate colegiile din sectorul 4, condus de conservatorul Cristian Piedone. Pentru ca sectorul 4 să nu fie dominat total de conservatori, mai ales în condiţiile în care ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu este liderul PNL al organizaţiei de sector, în cele din urmă s-a ajuns la concluzia de a-l muta pe comentatorul sportiv, Dumitru Pelican, susţinut de PC, din sectorul 4, pe locul lăsat liber de Crin Antonescu, ce a anunţat că nu mai candidează în sectorul 1. Această pretenţie a fost respinsă vehement de către PNL sector 1, care l-au desemnat pe Tăriceanu pentru a candida pentru un loc în Senat.
Întrebat despre o posibilă candidatură a Adrianei Săftoiu, la actualele alegeri parlamentare, Antonescu a răspuns: " Doamna Săftoiu, fosta parlamentară? Nu. Dar ce idee aveţi?"