Andreea Raicu şi cele mai frumoase fete de la ţară

Andreea Raicu şi cele mai frumoase fete de la ţară

După reality-show-ul "Întâlnire pe întuneric", vedeta se pregăteşte pentru o nouă emisiune la Prima TV.

După ce a fost gazda unui reality-show estival, "Întâlnire pe întuneric", Andreea Raicu va continua pe aceeaşi linie, folosin du-şi experienţa acumulată pentru un nou show la Prima TV, "Miss Fata de la ţară".

Intriga este relativ simplă: mai multe vedete, printre care Smiley sau Gina Pistol, vor participa la transformarea unei fete de la ţară într-o "divă" demnă de luminile reflectoarelor bucureştene, "aşa cum George Bernard Shaw a transformat o florăreasă într-o adevărată lady în societatea britanică", după cum precizează Andreea Raicu pentru "Evenimentul zilei". Sau, transpusă în România, un drum de la uliţa satului direct pe Dorobanţi, aşa cum spun realizatorii.

EVZ: "Întâlnire pe întuneric", în vară, acum un nou proiect în toamnă, peste puţin timp. Despre ce este vorba? Andreea Raicu: Show-ul îşi propune să descopere fete frumoase, potenţiale modele, care se află în locuri unde orice fel de legătură cu moda, sau prezentările de modă, este doar un vis frumos. Cele mai frumoase fete vor fi aduse la Bu cureşti, vor sta într-un fel de cantonament, în care vor fi "antrenate" de specialişti adevăraţi, care le pregătesc pentru o carieră în acest domeniu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce te-a motivat să accepţi proiectul? Mărturisesc că m-a amuzat ideea. Mi-a plăcut formatul, iar pe de altă parte mă bucur că show-ul îi dă posibilitatea unei fete de a face carieră într-o meserie frumoasă. Practic, jucăm un rol de Pygmalion. Aşa cum şi eroul lui George Bernard Shaw transforma o florăreasă simplă într-o adevărată lady în societatea britanică, tot astfel fetele frumoase de la ţară vor fi pregătite de profesionişti pentru a deveni modele de top.

Cum va fi "primul episod", cel din 10 septembrie? Se vor trage la sorţi locurile unde vor merge persoanele publice să caute cele mai frumoase fete. După tragerea la sorţi, una dintre aceste vedete, desemnată să găsească cele mai frumoase fete, va pleca în misiune. Timp de două zile, va trebui să găsească cele mai ingenioase metode pentru a reuşi să o descopere pe cea mai frumoasă fată din sat.

Care este regula jocului care te amuză cel mai mult? Reguli este mult spus. Emisiunea e structurată în două părţi. Prima este reprezentată de etapa preselecţiilor, în care persoanele publice merg în comunele trase la sorţi. Tot în această etapă se decid probele la care urmează să fie supuse fetele. În cea de-a doua parte a emisiunii este prezentată venirea fetelor în Bucureşti şi pregătirea lor.

Probele la care vor fi supuse fetele când vor intra în cantonament sunt foarte diverse şi implică foarte multe lucruri care le vor ajuta să se destindă şi să se adapteze vieţii din Capitală. Sunt foarte multe probe interesante, care deocamdată sunt surpriză şi, la fel ca şi telespectatorii, de-abia aştept să văd cum vor reacţiona fetele. Care este lucrul care te atrage cel mai mult la acest reality–show? Mi se pare fascinant întreg traseul show-ului, din momentul în care începe căutarea fetelor frumoase, până când acestea ajung să fie cizelate şi pregătite pentru această carieră. Îmi place să văd cum reacţionează la fiecare lucru nou, pentru că tot ce se va întâmpla în emisiune va fi cu totul inedit pentru ele.

Acum, că filmările de la "Întâlnire pe întuneric" au luat sfârşit, cum ţi s-a părut show-ul? A prins sau nu la public? Eşti mulţumită de ce a ieşit? Da, a prins foate bine. Este un show care a atras mulţi tineri, am avut şi foarte mulţi oameni care s-au prezentat la casting din dorinţa de a-şi întâlni jumătatea. "Întâlnire pe întuneric" este un show curat, fără elemente vulgare, ceea ce a atras şi aprecierea publicului - care s-a reflectat în audienţele înregistrate.

Vei modera un nou reality-show. De ce nu încerci şi alt format de emisiune? De fiecare dată, proiectele în care am fost implicată nu mi-au fost impuse, ci am discutat împreună cu reprezentanţii Prima TV ce anume mi se potriveşte, ce format mă pune mai bine în valoare şi cărui format îi pot adăuga valoare. Mi-a plăcut mult ideea care stă la baza celor două reality-show-uri, de aceea am acceptat propunerea. Niciodată nu mă angajez într-un proiect fără să mă implic 100%.

Alte proiecte în desfăşurare? Am câteva proiecte în plan, dar prefer ca în momentul de faţă să mă focusez în realizarea lor, decât în comunicarea detaliilor despre acestea. Voi povesti mai multe când proiectele vor fi aproape de finalizare.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult în vacanţa din care ai revenit săptămâna trecută? A fost o vacanţă frumoasă, în care m-am deconectat de tot şi am reuşit să petrec două săptămâni de linişte. Două săptămâni în care am citit, m-am relaxat, m-am plimbat, am stat la plajă, am înotat, am văzut locuri frumoase, mi-am încărcat bateriile.

"Mă bucur că show-ul îi dă posibilitatea unei fete de a face carieră într-o meserie frumoasă. Practic, jucăm un rol de Pygmalion.", ANDREEA RAICU, prezentator TV