Evenimentul Zilei > Actualitate > EvZ TV. Ce s-a întâmplat la înmormântarea Cristinei Țopescu. Video
EvZ TV. Ce s-a întâmplat la înmormântarea Cristinei Țopescu. Video

EvZ TV. Ce s-a întâmplat la înmormântarea Cristinei Țopescu. Video

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu, din Capitală. Prietenii și jurnaliștii i-au fost aproape. Politicienii au trimis coroane...

Numeroși prieteni, amici și rude au venit să își ia rămas bun de la îndrăgitul om de presă.

Printre cei care au trimis reprezentanți ca să depună coroane la căpătâiul Cristinei Țopescu se numără Televiziunea Română, Ion Țiriac și președintele României, Klaus Iohannis.  Prim redactor sef-adjunct al EVZ.ro, Mirel Curea, a venit, personal, ca să depună o coroană din partea redacției EVZ și ca să își ia rămas bun.

Cu lacrimi în ochi și îmbrăcată complet în negru, culoarea doliului, și-a făcut loc printre oameni și a aprins o lumânare și Andreea Berecleanu.

Jurnalista i-a adus colegei sale o coroană de flori, iar pe panglică a scris un mesaj tulburător – „Drum Luminos”. Andreea Berecleanu părea extrem de afectată de moartea Cristinei Țopescu și a rămas câteva clipe să se reculeagă lângă sicriu.

Cristina Țopescu a fost descoperită fără suflare în seara zilei de 12 ianuarie. Deși avea mulți amici și o familie, nimeni nu mai știa nimic de ea de pe 28 decembrie. La locuința ei au mai fost descoperiți morți și doi dintre câinii pe care Țopescu îi îngrijea.

Miercuri, Cristina Țopescu va fi incinerată, iar cenușa luată de familie.