Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru femeia vieții ei!
Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru femeia vieții ei!

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru femeia vieții ei!

Mama Andreei Bălan și-a serbat ziua de naștere, astfel că artista nu a ratat șansa de a o sărbători pe cea care i-a dat viață, adresându-i un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Azi este ziua mamei mele iubite 🎂🙏👏🏻✨, cea care m-a iubit necondiționat și a fost întodeauna alături de mine la bine și la rău, indiferent de deciziile mele bune sau mai puțin bune și totodată cea care a fost alături de Ella și de Clara din primele zile de viață 👶👧 Acum ea își dedică viața lor și tot ceea ce contează pentru ea este fericirea noastră! Te iubesc mami până la cer și inapoi, te respect enorm pentru tot ce faci pentru noi și îți mulțumesc pentru grija pe care ne-o porți!❤️”, este mesajul scris de artistă pentru mama ei.

Buni a primit tort înalt, cu o păpușică care semăna cu ea, realizată din marțipan, în vârf. Pe trunchiul tortului era scris „La mulți ani, buni!”, scrie retetesivedete.ro

Îmbrăcate asortat în turcoaz, „fetele lui buni” s-au dat în leagăn și pe toboganul de jucărie din  curte, foarte vesele că e rost de distracție cu dulciuri și cadouri.

În urmă cu două zile Andreea Bălan le-a sărbătorit pe fetițele ei, Ella Maya și Clara Maria, dar și pe străbunica de 87 de ani.

Recent, cântăreața Andreea Bălan a mărturisit că mama sa și-a schimbat viața pentru a putea fi alături de ea. Vedeta a vorbit despre sacrificiile făcute de mama sa, pentru a o putea ajuta în creșterea fetițelor sale.

”Mama. Și-a schimbat viața din momentul în care s-a născut Ella. A renunțat la serviciu, a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat la București într-un apartament pe care i l-am oferit aici, lângă casa noastră și a fost în fiecare zi aici alături de noi, să ne ajute la creșterea Ellei”, a declarat vedeta unei publicații.

După ce Andreea Bălan s-a separat de actorul George Burcea, mama s-a mutat cu ea ca să o ajute. ”De când ne-am separat, ea s-a mutat în casă cu mine și are grijă împreună cu mine de fete. Este foarte greu să ai doi copii – grijile, atenția și tot ceea ce ține de întreținere sunt mari adesea și este nevoie de cât mai mult personal. Avem și o bonă care vine dimineața, iar în restul timpului sunt eu cu mama. (…)

Așa că mereu trebuie să fie cel puțin două persoane care să aiba grija de ele: una care poate gătește ceva și le hrănește, o persoană care se joacă și le supraveghează, în timp ce cealaltă persoană calcă. Încercăm să menținem și un întreg program pe ore ca să reușim să facem față unor copii cu vârste extrem de fragede, care sunt extrem de energici și au foarte mare nevoie de noi toate”, a explicat artista pentru aceeași sursă.