Așa cum spune artista, melodia este un mesaj despre tot ce I s-a întâmplat în mariajul eșuat cu soțul ei, George Burcea.

Până la lansarea ultimei melodii, Andreea a postat numeroase mesaje în mediul online, care mai de care mai controversate.

Bineînțeles, toate cu trimitere către George Burcea sau către ceea ce au trăit împreună.

„Când nimeni nu este acolo să te repare, trebuie să o faci de unul singur/ Stai în jurul oamenilor care seamănă mai mult cu viitorul tău, decât cu trecutul” sunt cele două mesaje postate de Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram.

Despre noua ei melodie, Andreea  spune că este: „o piesă de suflet despre mine, despre iubire si despre basme ?”.

Videoclipul s-a filmat în urmă cu aproape două săptămâni, iar tematica este una extrem de specială. În unele cadre, artista de 35 de ani apare îmbrăcată doar într-o pereche de jeanși, iar sânii îi sunt acoperiți de părul lung al unei peruci.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere, potrivit cancan.ro