Andone nu vrea ca Dinamo să primească gol în meciul cu Hajduk Split

Andone nu vrea ca Dinamo să primească gol în meciul cu Hajduk Split

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a spus că şi un rezultat de egalitate, fără goluri marcate, în partida cu Hajduk Split, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa ar fi un scor "interesant", precizând că este important ca formaţia sa să nu primească gol pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Cred că mâine va fi vorba de un alt joc faţă de cele cu Olimpia Bălţi, e altceva, întâlnim un rival foarte bun. Calificarea se va juca în două manşe şi aici e foarte important să nu primim gol", a spus Andone, citat de Mediafax.

Dinamo va întâlni echipa Hajduk Split, mâine, pe teren propriu, de la ora 21.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc în data de 5 august, de la ora 21.30, la Split.

"Hajduk Split e o echipă bună, dar nu de neînvins, avem şansa noastră. Sunt interesanţi ca şi echipă şi au un antrenor foarte riguros, care se bazează foarte mult pe pregătirea fizică. Un rezultat egal fără gol e interesant. Sper să fim susţinuţi de suporteri mai numeroşi decât în meciul cu Olimpia Bălţi, pentru că avem nevoie de ei", a adăugat Ioan Andone.

Ne puteți urmări și pe Google News