Ancelotti: „N-am pierdut din cauza arbitrajului”

Ancelotti: „N-am pierdut din cauza arbitrajului”

Antrenorul italian al echipei Real Madrid n-a vrut să pună pe seama arbitrului eșecul, scor 3-4, suferit de „albi” în derby-ul cu FC Barcelona.

La finalul derby-ului Real - Barcelona 3-4, mai mulți jucători de-ai „galacticilor”, în frunte cu vedeta Cristiano Ronaldo, au acuzat arbitrajul. Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, a spus și el că „albii” au fost dezavantajați de unele decizii, dar a evitat să dea vina pe „central” pentru eșec. „Unele decizii pe care le-a luat în timpul meciului ne-au dezavantajat. În mai multe rânduri, ar fi putut judeca altfel o fază sau alta, dar nu putem spune, totuşi, că am pierdut cu Barcelona din cauza arbitrajului.

Nu vreau să spun nimic despre eliminarea lui Ramos deoarece nu am văzut bine faza şi nici nu am vorbit deocamdată cu jucătorul pe acest subiect. Cred însă că aici a fost momentul-cheie al partidei. Ar fi fost altceva dacă am fi rămas şi noi în 11 oameni.

Am jucat bine contra Barcelonei, dar am făcut mici greşeli care ne-au costat. Am luptat bine, cu intensitate, meritam mai mult din acest meci. În meciul tur am meritat să pierdem, însă acum sunt de altă părere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am avut 31 de meciuri fără înfrângere până azi. În acest moment, e limpede, titlul este disputat de trei echipe, oricare dintre acestea poate să câştige. Se va juca până în ultima etapă. În ceea ce ne priveşte, trebuie să reacţionăm imediat, odată cu meciul pe care îl vom susţine miercuri la Sevilla”, a declarat Ancelotti.