ANAF scoate din nou la licitație proprietățile lui Sorin Ovidiu Vîntu

ANAF scoate din nou la licitație proprietățile lui Sorin Ovidiu Vîntu Sursa foto: Arhiva EVZ

ANAF încearcă din nou să vândă spațiile comerciale de pe B-dul Unirii 33, care aparțin unei firme controlate de Sorin Ovidiu Vîntu, sperând să recupereze peste 4,5 milioane de lei în urma licitației.

Cele două spații comerciale, pentru recuperarea datoriilor lui Vîntu, se găsesc pe Bulevardul Unirii din București, ocupând parterul și mezaninul unui bloc. În prezent, acestea sunt închiriate unei clinici stomatologice.

ANAF vrea să recupereze bani de la Sorin Ovidiu Vântu

Recent, Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), entitatea responsabilă cu procedura de vânzare a bunurilor mobile și imobile confiscate, a emis anunțul referitor la licitația pentru valorificarea ansamblului de bunuri imobile, proprietatea Imobiliar Network 2002 S.A, cu debitorul Vîntu Sorin Ovidiu, licitația a II-a. Evenimentul va avea loc la data de 15 mai 2024, ora 15:00, în București, Sector 3, Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10.

Licitație pen tru un bun imobil cu două etaje

codul fiscal reglementează declarațiile pentru impozitul pe profit

ANAF. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Spațiul comercial este scos la licitație de ANAF pe etaje. Primul spațiu comercial este mezaninul, o unitate individuală, cu o cotă de teren de 431,32 mp. Părțile comune includ casa scării, holurile, coridoarele, terasa, instalațiile tehnice și alte părți comune. Pentru mezaninul spațiului comercial, prețul este redus cu 25% din valoarea de evaluare. ANAF va începe astfel licitația pentru acest spațiu la prețul 3.185.805 lei (fără TVA).

Ne puteți urmări și pe Google News

Al doilea spațiu, respectiv parterul spațiului comercial are o suprafață totală de 242,87 mp şi un preţ de pornire a licitaţiei de 1.776.210 lei (fără TVA) . Părțile comune includ casa scării, holurile, coridoarele, terasa, instalațiile tehnice și alte părți comune.

Prețul de pornire a licitației ANAF este de aproape 5 milioane de lei

ANAF informează că bunurile menţionate se vând ca un ansamblu de bunuri, cu un preț de pornire al licitaţiei de 4.962.015 lei, la care se adaugă cota de tva de 19%.

Taxa de participare la licitație trebuie plătită prin transfer bancar până la data de 13.05.2024, ora 12:00. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă prezentați la sediul ANAF din Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, Sector 3, București, sau să sunați la numărul de telefon 0786.543.421.