Evenimentul Zilei > Actualitate > ANAF a prelungit termenul de depunere a declaraţiilor fiscale până pe 27 decembrie
ANAF a prelungit termenul de depunere a declaraţiilor fiscale până pe 27 decembrie

ANAF a prelungit termenul de depunere a declaraţiilor fiscale până pe 27 decembrie

Dacă trebuie să depuneţi la Fisc declaraţii pe luna trecută care au ca termen data de 25 decembrie şi nu reuşiţi să ajungeţi la administraţia financiară până vineri, vă veţi putea rezolva problemele cu Fiscul pe data de 27 decembrie.

Fiscul a prelungit până pe marţi, 27 decembrie, termenul legal pentru depunerea declaraţiilor care trebuie depuse până pe data de 25 decembrie, din cauza faptului că luni, 26 decembrie, este zi liberă legal cu ocazia Crăciunului.

"Având în vedere prevederile art. 68 din Codul de procedură fiscală coroborate cu cele ale art. 101 din Codul de procedură civilă, îndeplinirea obligaţiilor declarative şi de plată, cu termen legal 25 decembrie 2011, se poate face până la data de 27 decembrie 2011, inclusiv", se arată într-un comunicat de presă al Fiscului.

Reprezentanţii instituţiei reamintesc contribuabililor, că, începând cu 1 decembrie, declaraţiile 100, 300 şi 710 se pot depune în formă electronică pe platforma tehnologică a declaraţiei 112, care este accesibilă prin portalul e-guvernare.ro, după autentificarea cu certificat digital calificat.