Evenimentul Zilei > Monden > Ana Mocanu își caută un nou iubit. Ce așteptări are de la bărbatul visurilor
Ana Mocanu își caută un nou iubit. Ce așteptări are de la bărbatul visurilor

Ana Mocanu își caută un nou iubit. Ce așteptări are de la bărbatul visurilor

Fosta asistentă de televiziune Ana Mocanu a pornit în căutarea viitorului iubit despre care știe exact cum trebuie să arate și ce calități să întrunească

Fosta asistentă TV Ana Mocanu l-a descris pe bărbatul visurilor ei, pe viitorul iubit. Ea a povestit într-un interviu acordat Antena Stars, ce calități trebuie să întrunească acesta pentru a-i câștiga inima.

Ana Mocanu a vorbit despre cum ar trebui să fie viitorul iubit. Chiar dacă este o femeie curtată de foarte mulți bărbați, starleta susține că nici unul dintre aceștia nu i-a atras atenția în mod special.

Drept urmare, Ana Mocanu susține că nu se va grăbi să facă o alegere nepotrivită ci va aștepta până când îl va întâlni pe Făt-Frumos, cel care o va face să simtă în totalitate.

Cum trebuie să fie viitorul iubit

Starleta a dezvăluit cum ar trebui să arate bărbatul care îi va face inima să tresare. Ea a enumerate câteva dintre calitățile pe care viitorul partener ar trebui să le întrunească. Între acestea este vorba despre bunul simț și un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

„Nu am nimic, oficial, neoficial. Sunt, într-adevăr, o femeie curtată, că na, dar să vedem care va fi norocosul. De moment nu mi-a atras nimeni atenția, în mod special. Nu este cineva în mod special, dar sunt o femeie curtată. Nu am un tipar anume. Îmi plac bărbații înalți, pentru că eu sunt minion”, a povestit Ana Mocanu pentru Antena Stars.

Ana Mocanu, despre viitorul iubit

Tânăra a precizat că din punctul ei de vedere este foarte important ca să existe o chimie.

„Contează, din punctul meu de vedere, să ne înțelegem bine, să existe chimie. Contează mult să fie un om cu foarte mult bun simț și cu simț al umorului, pentru că eu mă plictisesc destul de repede, trebuie să râd de el”, a povestit starleta.

Ea a precizat că unul dintre bărbații care au atras-o a fost Maluma, dar între timp i-a trecut. Și nu mai este atrasă de acesta.

„Am fost la un moment dat îndrăgostită de Maluma, dar mi-a trecut. Cu bărbiță așa, să fie drăguțel. Să fie chimie! Pentru mine nu au contat niciodată banii. Important este ca el să fie un bărbat independent și să aibă o stabilitate financiară și o dorință de muncă pentru el, nu pentru mine. Să nu fie un bondar, să se trezească la 4 după-amiaza. Să aibă o meserie, să se ocupe cu ceva. Asta este o normalitate pentru fiecare dintre noi”, a mai spus Ana Mocanu la Antena Stars.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: