Când vine vorba de sex cu rusoaice, mulți bărbați au în minte tot felul de perversiuni, iar acest lucru din cauza unei trăsături neobișnuite legate de viața socială din fosta URSS.

În acea perioadă, mai ales prin anii `80 era o adevărată provocare să faci sex, din cauza lipsei de spațiu locativ și aglomerația din apartamentele mici și înghesuite, scrie Realitatea.net. 

Astfel, absența unor spații locative separate și traiul în comun a fost ceea ce a schimbat obiceiurile sexuale ale rusoaicelor, obiceiuri care s-au propagat și după această perioadă și se practică chiar și în prezent. 

Rusoiacele, îns pecial care provin din familii sărace își încep viața sexuală înainte de 18 ani și doar o femeie din cinci merge pe ideea de a-și păstra virginitatea până la căsătorie. 

Un studiu realizat în anul 1984 arăta că 87% dintre rusoiace erau nemulțumite de lipsa spațiului persoanal. În aceste condiții este ușor de înțeles cu au ajuns rusoaicele să prefere sexul în natură, sexul în spații strâmte și ferite de ochii celorlalți oameni.