Evenimentul Zilei > International > Ambasada Suediei lovește din nou: IRONII referitoare la Dăncilă și Juncker
Ambasada Suediei lovește din nou: IRONII referitoare la Dăncilă și Juncker

Ambasada Suediei lovește din nou: IRONII referitoare la Dăncilă și Juncker

Ambasada Suediei la Bucureşti a comunicat astăzi un mesaj pe o rețea de socializare în care arată că Stockholm şi-a rezolvat problema traficului rutier și că acum „nimeni nu trebuie să plece foarte devreme la drum pentru a ajunge la timp”, transmite ziarul de Iași.

Deşi nu face referire directă la incidentul de ieri, mesajul transmis face referire la întâlnirea ratată dintre premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Comisiei Europene, Jean – Claude Juncker.

Potrivit sursei, Ambasada Suediei şi-a făcut un obicei din a ironiza pe Facebook momentele hilare din politica internă românească.

O altă ironizare recentă a fost de a fost ocazionată de plângerea lui Liviu Dragnea privind o presupusă tentativă de asasinare din partea a patru bărbaţi la Athenee Palace. Ambasada Suediei a postat în primă fază un anunţ despre grupul ABBA, care are fix patru membri. Oamenii pe internet s-au amuzat copios.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.