Amatto Zaharia:"Artele marţiale aveau nevoie de un reprezentant în COSR. Doar fotbalul depășește artele marțiale ca număr de sportivi legitimaţi"

Amatto Zaharia:"Artele marţiale aveau nevoie de un reprezentant în COSR. Doar fotbalul depășește artele marțiale ca număr de sportivi legitimaţi"

În cel mai recent comunicat de presă al său, Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempoa arătat că alegerea sa ca membru în Comitetul Executiv al Comitetului Sportiv Olimpic şi Român va contribui la progresul sportului românesc.

"Artele marțiale aveau nevoie de un reprezentant în COSR pentru că merită sunt practicate la nivel național de un număr imens de sportivi. Statisticile arată că doar fotbalul depășește artele marțiale ca număr de sportivi legitimaţi. Este foarte clar că acest domeniu avea nevoie de un reprezentant în Comitetul Executiv. Pe de altă parte, eu am o viziune modernă despre sport şi voi milita prin toate pârghiile pe care le voi avea la dispoziţie pentru promovarea şi apărarea intereselor tuturor sporturilor neolimpice. Tot auzim povestea asta cum că nu mai vin copiii către sport, ceea ce este total fals. În sporturile neolimpice sunt implicaţi activ zeci de mii de copii,sportivi şi antrenori, care merită apreciere şi respect din partea noastră. Pentru o naţiune sănătoasă, practicarea sportului în mod organizat este extrem de importantă, indiferent de denumirea disciplinei respective sau de apartenenţa ei la un organism mondial sau altul", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

 

Ne puteți urmări și pe Google News