Evenimentul Zilei > Actualitate > Amatto Zaharia: „Sportul se practică de la vârste cât mai fragede”
Amatto Zaharia: „Sportul se practică de la vârste cât mai fragede”

Amatto Zaharia: „Sportul se practică de la vârste cât mai fragede”

Președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, semnalează încă o dată importanța practicării sportului în familie, iar pentru copii, de la vârste cât mai fragede
Președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, semnalează încă o dată importanța practicării sportului în familie, iar pentru copii, de la vârste cât mai fragede. "Integrarea sportului în stilul de viață al celor mici este la fel de importantă ca orice altă activitate ce se face în familie. Dobândirea spiritului de echipă și al celui de fair play, al competivității și dezvoltarea materialului său genetic, sunt doar câteva din avantajele practicării sportului de cei mici. Iar cel mai important, îi ajutăm pe cei mici să aibă o greutate ideală și să lupte împotriva obezității", spune Amatto Zaharia.
În susținerea acestui demers, Amatto Zaharia i-a invitat la o lecție deschisă pe soții Deea și Dinu Maxer, împreună cu băiețelul lor, Andreas. "A fost o experiență de neuitat, ne-am simțit excelent la cursul de Kempo. Iar lui Andreas i-a plăcut atât de mult, încât ne-a cerut să-l înscriem la o grupă de copii ce se pregătesc pentru Kempo chiar cu profesorul Amatto Zaharia", a arătat Deea Maxer.