Evenimentul Zilei > Actualitate > Amănuntul care schimbă tot. Halep i-a îndeplinit Cristinei Țopescu o ultimă dorință
Amănuntul care schimbă tot. Halep i-a îndeplinit Cristinei Țopescu o ultimă dorință

Amănuntul care schimbă tot. Halep i-a îndeplinit Cristinei Țopescu o ultimă dorință

Moartea cunoscutei şi apreciatei jurnaliste Cristina Ţopescu a îngrozit o ţară întreagă. Este ştiut faptul că între Cristina şi tatăl ei, celebrul comentator sportiv Cristian Ţopescu, a fost o strânsă legătură. Cristina chiar şi-a venerat tatăl şi a fost extrem de afectată de moartea lui.

Acum, când Cristina s-a dus la ceruri pentru a se întâlni cu tatăl său, au apătur mai multe detalii cutremurătoare din viaţa jurnalistei.

Când românca Simona Halep a câştigat Roland Garros-ul, Cristina a postat pe pagina sa de socializare un mesaj foarte emoţionant şi trist.

„Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul”, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook, la momentul respectiv.

Aşa cum este cunoscut, Cristian Ţopescu a murit la spitalul Elias din Capitală, pe 18 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. De atunci, regretata jurnalistă a trecut printr-o dramă de nedescris.
Devastată de pierderea suferită, Cristina Țopescu a încercat din răsputeri să-și revină și să-și canalizeze atenția către lucrurile care o făceau să se simtă mai bine. Și, pentru că tatăl său a fost unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți comentatori sportivi și pentru că iubea și ea extrem de mult sportul, victoria Simonei Halep de la Roland Garros a făcut-o să zâmbească puțin.

Reamintim că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în locuința sa din Otopeni, după mai bine de 2 săptămâni de când nu mai fusese văzută.

Aceasta ar fi murit, potrivit necropsiei, în urmă cu mai multe zile, iar pe corpul său nu au fost găsite urme de violență. În casa Cristinei Țopescu au mai fost găsiți morți 3 dintre câinii pe care aceasta îi salvase, potrivit cancan.ro