Evenimentul Zilei > Justitie > Alina Bica aruncă O BOMBĂ care sperie pe toată lumea! Ce se întâmplă cu alegerile din România
Alina Bica aruncă O BOMBĂ care sperie pe toată lumea! Ce se întâmplă cu alegerile din România

Alina Bica aruncă O BOMBĂ care sperie pe toată lumea! Ce se întâmplă cu alegerile din România

Alina Bica, fostă șefă DIICOT a declarat, face declarații incendiare în direct, la România TV, după dezvăluirile jurnalistului Dan Androinic despre întâlnirea șefilor din instituțiile de forță din timpul alegerilor prezidențiale din 2009.

Alina Bica spune că alegerile, este posibil să fi fost influențate nu doar o dată, ci de mai multe ori.

"Eu cred că au avut posibilitatea să influenţeze alegerile şi nu o dată, ci de mai multe ori. Nu vor să scoată doar o generaţie de politicieni, ci o serie de oameni care nu sunt dezirabili. Şi forţele oculte chiar au puterea să o facă şi au făcut-o", a declarat Bica.

"În cazul meu domnul Coldea s-a opus numirii mele la DIICOT pentru că nu am executat ordine, nu am participat la întâlniri în miez de noapte. Au dispărut oameni de afaceri, oameni publici. Nu am scris eu codurile", a mai spus Alina Bica, făcând referire la dosarele pe care le are în instanță.

La rândul său, Mircea Geoană, care a fost contracandidatul lui Traian Băsescu la alegerile prezidențiale din 2009, reacționează în urma dezvăluirilor făcute de jurnalistul Dan Andronic, susținând că este nevoie ca acele evenimente să fie clarificate.

Dan Andronic a dezvăluit într-un articol publicat în Evenimentul Zilei despre o întâlnire de taină în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, cu șefii instituțiilor de forță din România, care ar fi avut un rol cheie în câștigarea celui de-al doilea mandat de președinte a lui Traian Băsescu.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, nu a vrut să facă nicio declaraţie cu privire la dezvăluirile făcute cu o zi în urmă.

”Nu fac nicio declaraţie. Sunt în timpul meu liber, în spațiul meu privat”, a spus şefa DNA, marți, în timp ce se afla în jurul sediului Curții de Apel Ploiești.

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: