Evenimentul Zilei > Monden > Alexandra Dinu, drumul spre Hollywood
Alexandra Dinu, drumul spre Hollywood

Alexandra Dinu, drumul spre Hollywood

Cariera blondei este în plină ascensiune. Are rolul principal într-un proiect internațional

Alexandra Dinu mun cește să-și dezvolte ca riera artistică și ar vrea să cucerească chiar și America. A luat deja primul contact cu Hollywoodul și nu exclude posibilitatea unei relocări temporare, dacă se ivesc oportunități profesionale. Deocamdată, frumoasa româncă joacă rolul principal în primul ei proiect internațional, „The Serpent’s Gift“.

„Este un thriller-fantasy a cărui acțiune se petrece la Vatican, iar filmările au avut loc la Roma și în Sicilia, în vara anului trecut. Joc rolul principal al unei cercetătoare care face o descoperire revoluționară. Am dat un casting în Italia cu regizorul Roberto Leoni și am fost surprinsă să-l văd atât de entuziasmat după prima probă. Mi-a oferit rolul pe loc (ceea ce nu se întâmplă în mod normal) și mi-a spus că sunt exact actrița pe care o căuta”, a povestit Alexandra Dinu, pentru „Unica”, revistă ce urmează să apară pe piață pe 24 aprilie.

În ceea ce privește șansa în Statele Unite, Alexandra nu-și face speranțe la filme de categoria A, pentru că „actorii europeni nu au cum să aibă acces la astfel de pelicule. Trebuie să fii american ca să ai roluri în marile lor producții”, spune Alexandra.