„Alb-visiniii” vor pleca luni in Austria, la Kösen, acolo unde este programat primul cantonament al verii. In cele zece zile pe care le vor petrece in Tara Valsului, fotbalistii clujeni vor juca doua partide amicale, cu Austria Viena, pe 24 iunie, si cu Red Bull Salzburg, formatie pregatita de celebrul tehnician italian Giovanni Trapattoni, pe 26 iunie.

Instalatie de nocturna si tribuna noua

CFR se va intoarce in Austria in perioada 3-16 iulie, dupa ultima remaniere a lotului, fotbalistii lui Ando urmand sa se pregateasca in cunoscuta statiune Kaprun, acolo unde merge si Steaua de cateva sezoane. In doar zece zile, clujenii vor da piept cu Metalurg Donetk (Ucraina), Heart of Midlothian (Scotia), Spartak Moscova (Rusia), Lech Poznan (Polonia) si cu Pielsen (Austria).

Pentru ca ardelenii sa poata juca pe teren propriu in Cupa UEFA, la stadionul din cartierul Gruia a fost demarata o actiune de cosmetizare.

Ieri a fost turnata fundatia pentru instalatia de nocturna, care va fi inaugurata pe 21 iulie, atunci cand CFR isi va prezenta lotul intr-un spectacol de gala, care se va incheia cu un „amical” in compania celebrei formatii portugheze Benfica Lisabona.

Tribuna oficiala a fost deja demolata, in locul ei urmand a se construi alta, de nivel european. Capacitatea arenei se va mari cu 4.000 de locuri, prin ridicarea unei peluze suplimentare.