Evenimentul Zilei > Actualitate > Agitatie in politie

Agitatie in politie

Cazul fiului deputatei de Satu Mare Mihaela Rusu (PSD), batut cu bestialitate în noaptea de 8 spre 9 decembrie în fata localului Score Pub din Satu Mare, a generat agitatie în politia municipiului, dar si nemultumiri în rândul agentilor de ordine publica.

Acestia acuza faptul ca în centrul vechi al orasului a fost dispusa, în mod nejustificat, de la cazul Rusu, câte o patrula la fiecare 200 de metri. Viorel Munteanu, fostul adjunct al Politiei Municipiului Satu Mare, a fost retrogradat ca adjunct al sefului Sectiei 1 de politie din municipiul Satu Mare, sectie care supravegheaza partea de oras situata pe malul drept al Somesului, si a pierdut semnificativ la salariu.

Munteanu a devenit adjunctul fostului sef al Detasamentului Politiei de Interventie Rapida, Marcel Oprea, care a dat examen pentru a ocupa functia de conducere a sectiei 1. Gheorghe Bosca, fostul sef de la Cazier Judiciar, a devenit seful Serviciului de Investigatii Criminale, lasând vacant locul de sef la Cazier.

Potrivit unor surse din politie, cea care ar urma sa-i succeada la conducerea compartimentului ar fi nimeni alta decât actuala adjuncta a IPJ Satu Mare, Luminita Sugac, care ar urma sa cedeze functia de adjunct al sefului IPJ în favoarea actualului sef al Politiei Municipiului Satu Mare, Gheorghe Iacos.

Prim-adjunctul politiei municipiului, Teodor Airinei, si-a pierdut si el functia, fiind mutat, fara atributii de conducere, la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Potrivit surselor, acesta îsi pregateste plecarea spre serviciul de informatii al Ministerului de Interne.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: