Evenimentul Zilei > Social > Adrian Păunescu se simte mai bine
Adrian Păunescu se simte mai bine

Adrian Păunescu se simte mai bine

Starea de sănătate a lui Adrian Păunescu s-a ameliorat, însă poetul este monitorizat atent în continuare, potrivit doctorului Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, citat de Agerpres.

Adrian Păunescu a fost internat marţi la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Potrivit lui Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al spitalului, poetul a fost adus în jurul prânzului pentru evaluarea stării de sănătate.

Unele surse susţin că Adrian Păunescu ar suferi de o boală gravă a ficatului şi de diabet. El a slăbit 30 de kilograme într-o perioadă scurtă de timp.
Totuşi, de la o zi la alta medicii au anunţat că starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a ameliorat, acesta suferind de afecţiuni mai vechi, cum sunt diabetul care îl afectează de 0-12 ani, precum şi insuficienţa cardiacă, renală, hepatică şi respiratorie.

<embed allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" height="344" width="425" src="http://www.youtube.com/v/noTXLr_TzWA?fs=1&hl=ro_RO"></embed></embed><//embed>