Evenimentul Zilei > Actualitate > Ameninţarea lui Adi Mutu: „Răzvan Lucescu nu mai stă mult”
Ameninţarea lui Adi Mutu: „Răzvan Lucescu nu mai stă mult”

Ameninţarea lui Adi Mutu: „Răzvan Lucescu nu mai stă mult”

Aflat încă în stare de suspendare după ce în primăvară a fost depistat pozitiv cu sibutramină la un control antidoping, Adrian Mutu a început de câteva zile un război de gherilă cu selecţionerul Răzvan Lucescu.

Adrian Mutu prevede sfârşitul domniei lui Răzvan Lucescu la echipa naţională de fotbal a României. Suspendat după consumul de substanţe interzise şi certat cu selecţionerul, Mutu îl atacă destul de ciudat de câteva zile pe selecţionerul Răzvan Lucescu.
"Şi-a cerut scuze"
Prin intermediari, Mutu a declanşat un nou război având ca subiect echipa naţională, cu doar două săptămâni înaintea debutului României în preliminariile pentru Euro 2012.
La mijlocul săptămânii, conform "Adevărul", Mutu şi-a exprimat dorinţa de a reveni la echipa naţională, cerându-i totodată scuze selecţionerului Răzvan Lucescu pentru "episodul Novi Sad", petrecut toamna trecută.
Astăzi, controversata publicaţie "Fanatik" a găzduit noi declaraţii ale lui Mutu, care îl atacă făţiş pe Lucescu junior.
"Nimeni de la naţională nu mi-a dat un semn de viaţă de cînd sînt suspendat"
"Oamenii care-l cunosc bine pe Răzvan mi-au transmis că nu dă niciodată înapoi. Ţine mult la disciplină, la grup, dar e extrem de orgolios. Aşa a făcut şi la echipele de club pe unde a fost, unde i-a dat afară, fără nici o remuşcare, pe cei care au călcat pe bec.
Cu orice risc! Aşa e probabil şi în cazul meu, iar prietenii m-au sfătuit să-mi văd de treaba mea, să mă antrenez pentru a reveni puternic în circuit şi să nu mă mai mă gîndesc la naţională. Cel puţin cît e Răzvan selecţioner.
Dacă nimeni de la naţională nu mi-a dat un semn de viaţă de cînd sînt suspendat, e clar să nu mai au nevoie de mine. Nu contează, pentru că Răzvan oricum nu mai stă mult! La ce orgoliu are, dacă nu sînt rezultate, pleacă singur sau, cum a spus, cînd calificarea e compromisă matematic se retrage", a spus Mutu, conform Fanatik.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: