Adolf Hitler consuma cocaină și se credea întruparea binelui

Adolf Hitler consuma cocaină și se credea întruparea binelui

Dictatorul nazist Adolf Hitler consuma frecvent cocaină, uneori luând un cockteil de până la 28 de medicamente, potrivit dosarului său medical care va fi licitat online.

Dosarul include zece radiografii cu raze X ale creierului său, schiţe cu interiorul nasului măcinat de consumul de cocaină şi notiţe privind injecțiile cu substanțe pentru mărirea libidoului. În plus, vor fi scoase la vânzare un raport militar despre sănătatea sa și analize scrise de 6 medici care se ocupau de sănătatea lui Hitler. Deși în rapoartele oficiale nu se face referire la consumul de cocaină, unul dintre doctori nota că dictatorul consumă substanța pentru gât și pentru a-i curăța sinusurile, dar și că "îl făcea fericit". Documentele vor fi scoase la vânzare săptămâna viitoare, estimându-se un preț de până la 2.000 de dolari pentru fiecare. Complex mesianic Un raport realizat de un profesor britanic oferă noi detalii despre starea dictatorului nazist Adolf Hitler la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Documentul, redactat în 1943 de profesorul Cambridge Joseph MacCurdy, sugerează că Hitler dezvoltase un "complex mesianic" și a fost prins în plasa deziluziilor religioase, informează BBC. În timp ce Germania pierdea războiul, Adolf Hitler se lupta cu "dușmanii din interior"- evreii.

"Evreii sunt încarnarea răului, iar Hitler reprezenta binele. Se credea o zeitate, care trebuie să triumfe asupra răului", explică specialiștii care au studiat profilul.

Ne puteți urmări și pe Google News