ADIO!

ADIO!

Biletul otravit a iesit la iveala. Autorul lui, premierul Tariceanu, s-a compromis. Demisia e obligatorie. Miercuri, 17 ianuarie 2007, poate fi considerata ziua cea mai neagra din cariera de politician a lui Calin Popescu-Tariceanu. VIDEO.

Dovada. Abia intors din turneul sau in Ucraina, Republica Moldova si Serbia, Traian Basescu a prezentat, intr-o conferinta de presa, biletul pe care i l-a trimis Tariceanu in 2005. Punctul 2 al mesajului e devastator: "Daca ai ocazia sa vorbesti la Parchet despre subiect?".

Minciuna. Vineri, 12 ianuarie, Tariceanu jucase tare, spunand ca anuntul existentei biletului otravit "este o pura facatura". "E ca si cum i-as cere lu' dracu' sa intervina pe langa Dumnezeu", a supralicitat premierul. Spera, probabil, ca biletul nu mai exista. Ghinion: Basescu l-a pastrat cu sfintenie. 

Demisia. In acest moment, Tariceanu este un politician compromis. Mai intai a incercat sa manevreze justitia, apoi a mintit. Dupa orice rigori europene, el trebuie sa plece din fruntea guvernului. Si, poate, a PNL, pe care-l taraste spre dezastru.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

  Cititi si :

"Draga Traian, daca ai ocazia sa vorbesti la Parchet?"

Replica lui Tariceanu

Iliescu vorbeste de motiune

Biletul, luat la puricat de Parchet

Rompetrol publica toata corespondenta

DNA nu se implica