Internauţii au apreciat protestul motocicliştilor şi i-au felicitat pe aceştia pe pagina "Claxonaţi-l pe Mircea Badea".

"Se pare ca are effect ce faceti voi pe acolo!!! E prima data cand vad emisiunea cap-coada si pot sa constat ca individul e fff stresat, face glume f. ieftine, mai mult citeste decat comenteaza … Daca o tine tot asa, n-o sa se mai uite nimeni la emisiune…", a scris un utilizator.

"Mai aparatorii lui mb si in ce prostii mai credeti voi, de ce nu veniti si voi sa l aparati? mah unu din voi nu am vazut….ciocu mic ca semanati cu idolul vostru viteaz care ameninta si face multe de dupa fustitele pulitiei si gorilelor de la paza. Abia astept sa mi lustruiesc casca si bocancii pe dantura voastra cariata", a comentat un altul.

Polițiștii de la Rutieră i-au sărit însă în ajutor realizatorului TV., gest care a fost comentat şi pe reţeaua de socializare. "Sunt peste 10 mașini de politie in zonă care opresc motocicliștii si-i legitimează. Bonus: doua autospeciale de la romprest care uda asfaltul", a observat unul din internauţi.

Unele persoane chiar au îndemnat la organizarea unor alte proteste, duminică şi luni. "Eu zic ca duminica se poate organiza o "plimbare" in jurul sediului A3 pe la 23:30", "Luni…toata lumea se va plimba cu masina cu melodia "si eu sunt varan" LA MAXIM!!!!", au fost câteva din propunerile lansate pe Facebook.

Mircea Badea a reacţionat dur pe Facebook faţă de gestul motocicliştilor şi i-a numit pe aceştia "puţoi" şi "puşti cretini", în timp ce protestul în sine a fost catalogat de realizatorul TV ca fiind "cretinism". Atacurile acestuia au continuat pe tot parcursul zilei, pentru ca după-amiază să posteze un nou mesaj, în care a cerut scuze, în stilul său caracteristic.

"Bai, gata: imi cer scuze ca m-am enervat in timpul emisiunii atunci. E dreptul motociclistilor sa bruieze premeditat o emisiune si sa-l provoace intentionat pe unu care n-are nicio treaba cu ei. Cred ca e vina mea ca ei au venit la mine. Am luat lumina de la domnul Bogdan Naumovici si mi-am dat seama ca eu am fost inadecvat in relatia cu niste caprioare neprihanite venite intr-o plimbare pe loc cu motorul turat. S-a retinut: e vina mea pentru disconfortul provocat motociclistilor prin prezenta subsemnatului in fata Antenei. Imi cer scuze ca n-am vandut copii si nici nu i-am pocnit peste bot. Poate atunci as fi fost mai putin o tinta", a scris Badea pe Facebook.