Evenimentul Zilei > Actualitate > ACT EROIC răsplătit după 17 ani cu un gest EMOŢIONANT | GALERIE FOTO şi VIDEO
ACT EROIC răsplătit după 17 ani cu un gest EMOŢIONANT | GALERIE FOTO şi VIDEO

ACT EROIC răsplătit după 17 ani cu un gest EMOŢIONANT | GALERIE FOTO şi VIDEO

Acum 17 ani pompierul Mike Hughes a salvat-o pe Dawnielle Davison dintr-o clădire în flăcări. Cei doi s-au regăsit prin Facebook înainte de o reuniune emoţionantă de la ceremonia de absolvire a adolescentei.

Pompierul Mike Hughes, acum pensionat, a fugit într-o clădire în flăcări pentru a salva un bebeluş de 9 luni – pe Dawnielle Davison, care se afla în pat ei în 1998, potrivit telegraph.co.uk.

"M-am dus direct la locul din casa în care am crezut că aş putea găsi pe cineva", a declarat domnul Hughes pentru ABC News.

“Era în pătuţul ei şi se agita doar, aşa că am luat-o pe sus şi am dus-o în faţa uşii de la intrare, lasând-o primului pompier care a fost acolo”.

Incredibila salvare a fost raportată pe prima pagina a unui ziar local din Wenatchee, Washington, împreună cu o fotografie a lui Hughes surprins în timp ce strângea copilul în braţe.

Fostul pompier a declarat că fusese pentru a treia oară când a scos pe cineva dintr-o clădire în flăcări şi acum trei ani s-a decis să o caute pe Dawnielle Davison pe Facebook.

Hughes a descris salvarea de atunci ca "destul de perfectă". "Încă 20 de secunde și ar fi fost un rezultat diferit", a adăugat el rememorând actul său eroic.

Dawnielle a spus pentru KOMO că a avut lacrimi de fericire la absolvirea ei, alături de omul care i-a salvat viaţa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: