SUPER-SNACK. Acesta este cel mai mare burger: 7 kilograme şi 18.000 de calorii

SUPER-SNACK. Acesta este cel mai mare burger: 7 kilograme şi 18.000 de calorii

Este puţin mai mare decât un burger normal şi ai nevoie de ajutorul prietenilor pentru a-l da gata. Proprietarul unui restaurant din sudul Londrei s-a gândit să aducă o noutate în meniu: un burger gigant.

Bucătarul a gătit peste trei kilograme de carne, la care a mai adăugat bacon, caşcaval, salată şi roşii. Şi, dacă burgerul nu este suficient, în meniu mai este inclusă o porţie de cartofi prăjiţi pe măsură.

Preţul meniul "The Beast" se ridică şi el la înălţime: 40 de lire, scrie dailymail.co.uk.

Burgerul imens are şapte kilograme şi nu mai puţin de 18.000 de calorii, suficient să-i ajungă unui bărbat o săptămână întreagă. Recordul în Marea Britanie era deţinut de un restaurant din Norwich, care a inclus în meniu un burger din 3 kilograme de carne. "M-am documentat pe Internet. Al nostru este mai mare, pentru că am folosit peste trei kilograme de carne", a precizat creatorul burgerului imens, grecul Vas Herodotou, patronul restaurantului "Burgers at Blacks". Herodotou şi soţia sa au avut mai multe restautante. Au încercat cu mancare grecească, apoi italienească. În cele din urmă au decis să deschidă un restaurant "premium burger". De aici şi până la ideea burgerului imens a mai fost un singur pas. "Am vorbit cu o parte dintre clienţii noştri, iar unii au spus că vor încerca burger-ul. E greu să rezisti provocării, dar nu cred că poate cineva să-l termine pe tot", a mai spus creatorul celui mai mare burger din Marea Britanie.

Ne puteți urmări și pe Google News