Accidente în lanţ pe ringul “Dansez pentru tine”

Accidente în lanţ pe ringul “Dansez pentru tine”

Mai mulţi concurenţi vor intra, mâine seară, în ring, accidentaţi şi cu dureri foarte mari, însă cu sufletul plin de speranţă că vor ajunge să implinească visurile celor care au nevoie de ei.

Claudia Cream şi-a fisurat săptămâna aceasta, la antrenamente, una dintre coastele flotante. Chiar dacă are mari dureri, medicii i-au permis să danseze mai departe.

Partenera lui Cătălin Josan, Andreea Stănescu, va dansa în seara decisivă pentru perechea lor cu plasturi speciali la genunchi, asemeni fotbaliştii în timpul meciurilor. Din cauza faptului că nu a făcut sport până acum, Andreea are adesea probleme în timpul antrenamentelor.

Şi Felicia, partenera lui Mihai Sturzu, a avut probleme la genunchi şi a acuzat dureri în timpul antrenamentelor. Cu toate acestea, ea şi Mihai s-au mobilizat să uite parcă de orice durere pentru a trece de duelul de mâine şi a merge mai departe pe drumul către implinirea visului lor. Şi Piticu’ a avut dureri de genunchi, dar trece peste ele din dorinţa de a o ajuta pe Oana.

Ne puteți urmări și pe Google News

Roxana Al-Sanadi, partenera lui Alin Oprea, a decis să continue antrenamentele, chiar dacă durerile ei sunt mari, iar medicii i-au spus că are fractură de calcaneu. Ea poartă un gips special la piciorul care are osul zdrobit.