Accidentul a avut loc, joi seară, la ieşirea din municipiul Botoşani, pe drumul ce duce către Suceava. Două maşini s-au ciocnit frontal şi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, una din ele a derapat şi a acroșat alte trei autoturisme. Șoseaua nu a avut destulă aderență pentru a putea controla vehicolul.  În urma impactului nouă persoane au fost rănite.

Şase dintre victime au fost transportate cu ambulanţele la spital în timp ce celelalte trei persoane au refuzat internarea.

Din primele informaţii, se pare că două dintre autoturisme s-ar fi ciocnit frontal şi, din cauza carosabilului umed, una din maşini a deparat lovind alte trei autoturisme care circulau regulamentar.

Pe carosabil au fost împrăștiate resturi de caroserie, iar unul dintre autoturisme a ajuns în șanțul de la marginea drumului.

Deocamdată au loc cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Este al doilea accident grav de astăzi în Botoșani

Un grav accident rutier a avut loc astăzi la marginea municipiului Botoșani, în intersecţia drumului ce duce spre Roşiori. Intersecțiaeste considerată una din cele mai periculoase intersecții de la Botoșani, iar accidentele continuă să se producă.

După o coliziune violentă, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile  iar o persoană a rămas încarcerată.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă, precum și un echipaj de descarcerare și o ambulanță SJA s-au deplasat la locul accidentului.

„Pentru a scoate victima din autoturism, care era răsturnat pe o parte, pompierii au fost nevoiți să taie cupola și îndepărteze parbrizul. Victima, în vârstă de 70 ani, pasagera pe scaunul din dreapta față a fost preluata de echipajul SAJ Botoșani și transportata la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au anunțat reprezentan’ii ISU de la Botoșani.