Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident între un tramvai și un TIR în București. Circulația a fost perturbată
Accident între un tramvai și un TIR în București. Circulația a fost perturbată

Accident între un tramvai și un TIR în București. Circulația a fost perturbată

Un accident între un tramvai al liniei 41 și un TIR a avut loc marți dimineața pe Bulevardul Ghencea din Capitală, în apropierea Stadionului Steaua. Circulația în zonă a fost perturbată pentru minute bune.

 

Potrivit Realitatea Plus, de vină pentru producerea accidentului ar fi fost șoferul TIR-ului, care nu a acordat prioritate și a lovit în plin, din lateral, un tramvai. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă traficul pe sensul de mers spre Casa Presei a fost blocat minute bune, la o oră de vârf.

Potrivit polițiștilor de la Brigada Rutieră, sosiți la fața locului, accidentul a avut loc la ora 9.00, circulația tramvaielor spre sensul Crângași a fost perturbată.

Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost blocată marți dimineața, pentru 40 de minute, pe Bulevardul Ghencea, la Stadionul Steaua, pe sensul spre Piaţa Presei, în urma unui eveniment de circulaţie, informează STB pe pagina sa de Twitter.

Pentru preluarea călătorilor pe durata blocării a fost înfiinţată o linie navetă de autobuze, precizează sursa citată.

„Linia 41 funcţionează normal pe Bulevardul Ghencea. Blocare: 40 minute (9:05 – 9:40). Pentru preluarea călătorilor pe durata blocării a fost înfiinţată o linie navetă de autobuze”, arată STB SA.