Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav pe „Drumul Morții”. 6 persoane au fost rănite
Accident grav pe „Drumul Morții”. 6 persoane au fost rănite

Accident grav pe „Drumul Morții”. 6 persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite duminică într-un accident produs pe DJ 157, în localitatea Dumbrava Deal, comuna Săvineşti, fiind implicate două autoturisme, informează ISU Neamţ.

„Prin apel la 112, în jurul orei 13,21, pompierii pietreni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în localitatea Dumbrava Deal, comuna Săvineşti, zona Papuc, pe DJ 157. Pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi două autospeciale SMURD”, arată sursa citată.

În urma accidentului produs între două autoturisme au rezultat şase victime. Trei au fost preluate de echipaje de la SAJ, două – un tânăr de 19 ani şi o femeie de 51 de ani – au fost preluate de ambulanţele SMURD, iar o victimă a refuzat transportul la spital.

Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, precum şi pentru îndepărtarea de pe carosabil a elementelor rezultate în urma accidentului, precizează ISU Neamţ.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: