Evenimentul Zilei > Actualitate > ACCIDENT GRAV pe DN5: un tir răsturnat şi circulaţie blocată
ACCIDENT GRAV pe DN5: un tir răsturnat şi circulaţie blocată

ACCIDENT GRAV pe DN5: un tir răsturnat şi circulaţie blocată

Drumul Naţional 5 Bucureşti - Giurgiu este blocat în acest moment pe sensul de mers către Giurgiu după ce un tir încărcat cu plăci de gips carton s-a răsturnat în afara localităţii Uzunu.

"Pe DN 5, Bucureşti – Giurgiu, în dreptul kilometrului 40 plus o sută de metri, în afara localităţii Uzunu, conducătorul auto al unui tir, un cetăţean bulgar în vârstă de 33 de ani, având alte activităţi de natură a-i distrage atenţia în timpul condusului, a pierdut controlul volanului, a intrat în şanţul de pe marginea drumului şi dorind să se redreseze s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar încărcătura formată din plăci de gips carton s-a răsturnat pe şosea şi a blocat sensul de mers către Giurgiu", a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă. 

El spune că bărbatul a fost testat cu aparatul alcool-test, iar rezultatul a fost zero, dar acesta a primit o amendă de 390 de lei pentru că avea alte activităţi în timpul mersului de natură a-i distrage atenţia, informează Agerpres.

În prezent, circulaţia este blocată pe DN 5 în dreptul localităţii Uzunu, pe sensul de mers către Giurgiu până când macarele specializate vor sosi pentru repunerea tirului în poziţia de mers, iar firma din Bulgaria va trimite un alt tir pentru a prelua încărcătura. Până atunci, circulaţia este dirijată de poliţişti pe un singur sens de mers.