Accident grav în Târgovişte

Accident grav în Târgovişte

Trei persoane au murit, în această dimineaţă, în urma unui accident de circulaţie produs pe DN72 A Târgovişte-Câmpulung Muscel, în zona Priseaca, din cauza unui tânăr inconştient.

Cel care a făcut accidentul are 19 ani şi nu posedă permis de conducere. Aflat la volanul unui autoturism VW Golf, pe drumul care leagă Târgovişte spre Câmpulung Muscel, tânărul a intrat cu maşina într-o depăşire riscantă. Din cauza vitezei, el nu a mai putut să revină pe banda sa de circulaţie şi a tras de volan, încercând să evite coliziunea frontală cu o autoutilitară care circula regulamentar pe celălat sens de mers.

"Autoturismul a intrat cu partea lateral dreapta în autoutilitară, iar pasagerii, unul din faţă, celălalt din spate, au decedat pe loc, cel din dreapta şoferului fiind chiar fratele acestuia. Conducătorii auto ai celor două autovehicule implicate în accident au scăpat nevătămaţi", a declarat, pentru Mediafax, şeful Poliţiei Rutiere Dâmboviţa.

Tânărul, care a scăpat ca prin minune, va fi cercetat în stare de libertate pentru conducere fără permis, ucidere din culpă şi distrugere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oamenii legii au găsit în şanţul de lângă locul accidentului şi o a treia victimă, un bărbat. Cercetările urmează să stabilească dacă acesta era pasager în autoturism sau era un pieton care trecea prin zona accidentului şi a fost lovit de una dintre maşini.