Cinci persoane, printre care una în stare foarte gravă, au ajuns la spital cu diferite traumatisme, după ce maşinile în care se aflau s-au lovit frontal, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Conform Poliţiei Vâlcea, accidentul a avut loc pe DN 64, în localitatea Băile Olăneşti. Potrivit primele cercetări, se pare că şoferul unuia dintre autoturismele implicate, care se afla singur în maşină, ar fi pătruns pe contrasens. S-a izbit apoi, violent, de o maşină care circula regulamentar şi în care se aflau patru persoane – două femei şi doi bărbaţi.

În urma impactului, şoferul maşinii care a pătruns pe contrasens a rămas încarcerat, fiind scos de echipajul de descarcerare în stare de inconştienţă.

„În urma impactul au rezultat cinci victime, trei bărbaţi şi două femei. Persoana încarcerată (de sex masculin) a fost eliberată din autoturism, fiind în stare de inconştienţă. A fost preluată de o ambulanţă SAJ şi transportată la spital. La spital au fost transportate şi celelalte victime: un bărbat de 31 de ani, cu politraumatisme, o femeie semiconştientă, celălalt conducător auto, cu traumatisme la nivelul spatelui şi încă o femeie a cărei stare nu se cunoaşte, fiind preluată de o ambulanţă SAJ”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.