Evenimentul Zilei > Monden > Abi Talent aruncă bomba despre Velea: „Nu sunt homosexual, dar vă asigur că el este”
Abi Talent aruncă bomba despre Velea: „Nu sunt homosexual, dar vă asigur că el este”

Abi Talent aruncă bomba despre Velea: „Nu sunt homosexual, dar vă asigur că el este”

Scandalul dintre „regele României” Abi Talent și celebrul cântăreț Alex Velea pare să nu se mai termine. „Puștiul minune” aruncă în continuare cu vorbe grele într-unul dintre cele mai sonor nume din lumea muzicală.

„Am avut mai multe femei decât a avut el toată viața! Nu sunt homosexual și nici nu am nimic cu aceștia. Dar vă asigur eu că el este. Despre scandal știe doar cine trebuie și nu vreau eu ca să dau din casă”, a declarat Abi Talent, conform Cancan.

„Războiul vedetelor” a început în urmă cu câteva săptămâni, după un schimb acid de replici între Alex Velea și Abi Talent. Cearta a continuat apoi într-o serie de postări de pe Instagram, în care Abi s-a legat de soția cântărețului, frumoasa Antonia.

Deși Velea nu a mai dat curs atacurilor, considerând că este mai matur decât un puști de 19 ani, „regele României” a continuat cu insultele, aruncând o bombă grea la adresa cântărețului.

„Eu n-am nimic de împărțit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu îl mai știe nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet și se vorbește numai de mine încontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni până azi”, a spus Abi Talent.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.