Incredibil! Un ieşean a scăpat nevătămat după ce s-a aruncat în faţa trenului. Trenul a trecut peste acesta fără a-l lovi mortal.  
  
Bărbatul de 52 de ani a încercat să îşi pună capăt zilelor ieri dimineaţă. A mers în gara Nicolina şi, când trenul Ungheni-Iaşi s-a apropiat, s-a aruncat în faţa acestuia. Băuse înainte o cantitate impresionantă de alcool pentru a-şi face curaj. Numai că a nimerit fix între şine iar trenul a trecut pe deasupra fără să-i provoace răni mortale.

Mai tare s-au speriat pasagerii, care au coborât imediat după ce trenul a fost oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat. L-au tras de sub tren şi au constatat că acesta nu avea decât răni minore.

A fost ulterior transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului „Sf.Spiridon”. „A ajuns la noi cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de cunoştinţă, o plagă la nivelul capului, contuzie toraco-abdominala, contuzie de coţ drept şi la unul din degetele mâinii drepte. De asemenea, a fost diagnosticat şi cu etilism acut", a spus dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă.

Se pare că bărbatul a intenţionat să se sinucidă după ce soţia l-ar fi ameninţat că vrea să îl bage la închisoare.