A murit Ron Silver | VIDEO

A murit Ron Silver | VIDEO

Actorul, cunoscut din serialul american "The West Wing", a murit duminică dimineaţă, la vârsta de 62 de ani. Silver, un fumător înrăit, suferea de doi ani de cancer la esofag, informează Reuters.

"Ron Silver a murit liniştit, în somn, cu familia alături", a spus Robin Bronk, directorul executiv al unei companii fondate de actorul decedat. Înfiinţată în 1989, Creative Coalition este un grup politic care include reprezentanţi ai artiştilor, printre care se numără Alec Baldwin şi Susan Sarandon.

Silver a fost actor, regizor, producător şi activist politic, aşa cum este descris în pagina de Wikipedia dedicată lui. Ca actor, a debutat în 1976, în filmul "Tunnel Vision", iar apoi s-a bucurat de mare succes în "Speed th Plow", "Enemies: A Love Story" şi "Reversal of Fortune". Cel mai cunoscut rol din ultimii ani este cel din seria "The West Wing", în care este un consilier care lucrează la Casa Albă.

După atacurile de la 11 septembrie 2001, Silver a devenit un susţinător înfocat al preşedintelui republican George W. Bush. A luat chiar cuvântul cu ocazia Convenţiei Naţionale a Republicanilor din 2004.

Ne puteți urmări și pe Google News

Material video în memoria lui Ron Silver