Antoaneta Etveş era internată în spital de peste o lună, după ce suferise un atac cerebral în urma căruia intrase în comă.

Foştii ei colegi de la Editura Evenimentul şi Capital sunt foarte afectaţi după această veste neagră, venită de Rusalii, şi au transmis condoleanţe familiei îndurerate.

Antoaneta Etveş va rămâne pentru cei care au cunoscut-o drept o jurnalistă de excepţie, foarte ambiţioasă şi atrasă mai ales de domeniul administraţiei locale, în care avea unele dintre cele mai bune surse.

Firea ei prietenoasă şi altruismul de care a dat dovadă cât timp a lucrat pentru Evenimentul zilei vor rămâne mereu în memoria foştilor colegi şi colaboratori.

În urma ei rămân îndureraţi soţul (Ciprian Mailat, fost redactor-şef al revistei Capital) şi un băieţel de 11 ani.

„A venit Vlăduț să te joci cu el, imediat vine Matei. Hai draga mea, lupta și trezește-te. Avem nevoie de tine Sorina Antoaneta.

Copiii te așteaptă și întreabă mereu de ține. Suntem mereu cu gândul la tine și ne rugăm la Domnul nostru Iisus Hristos să te facă bine și să te întorci acasă.

De la ora 21:00 ne rugăm pentru Sorina Antoaneta, care de 40 de zile este în comă după operație și AVC-ul care s-a năpustit asupra ei.

Va mulțumesc din suflet tuturor celor care îi transmiteți gânduri bune și vă rugați pentru ea.

Bunul Dumnezeu să vă ocrotească și să vă dea sănătate!”, postase soţul ei pe Facebook, duminică.

Din păcate, organismul Antoanetei a cedat după 41 zile de luptă…

Astăzi, Ciprian Mailat a anunţat groaznica veste pe Facebook: „A venit cea mai urâtă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip şi familia noastră, în care am fost anunţaţi că după 41 de zile de suferinţă, în care soţia mea şi mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveş, a plecat într-un loc mai frumos.

Vei rămâne mereu în inimile noastre, ştiu că ne vei zâmbi şi vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla!
Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, draga mea!”

Fratele ei, Stefan Etveş, a lucrat la rândul său în cadrul Editurii Evenimentul şi Capital, pentru revista Capital, iar în prezent este moderatorul emisiunii „Drumurile noastre”, de la B1 Tv.

În cariera ei, Antoaneta Etveş a mai scris pentru România Curată, Centrul pentru Jurnalism Independent, Realitatea Caţavencu Media Group și cotidianul.ro.

Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească!