Potrivit sursei citate, Dee Dee Warwick a murit într-un azil de bătrâni din Essex County (New Jersey), cântăreaţa fiind foarte bolnavă în ultimele luni.

Artista a debutat în carieră la sfârşitul anilor '50, când a început să cânte împreună cu sora ei mai mare, Dionne. Cele două au format grupul The Gospelaires şi au colaborat şi cântat foarte mult alături de Drikard Singers.

Nominalizată de două ori la Grammy

Dee Dee Warwick a fost de două ori nominalizată la premiile Grammy. Cântăreaţa a făcut backing vocals pentru staruri precum Aretha Franklin şi Wilson Pickett, înainte de a se lansa într-o carieră solo.

Warwick a avut mai multe hituri în clasamentele soul şi R&B din anii 1960 şi 1970, printre acestea numărându-se "Foolish Fool", "She Didn't Know (She Kept on Talking)" şi o versiune a piesei "I'm Gonna Make You Love Me", care a fost preluată ulterior şi de Diana Ross, alături de trupa The Supremes.

În ultima perioadă, Warwick a făcut backing vocals pentru sora mai mare, Dionne, în timpul turneului său european autobiografic, "My Music & Me", desfăşurat cu casa închisă.

Ultimul single lansat de Dee Dee a fost cel care dă numele celui mai recent album de muzică gospel al lui Dionne Warwick, "Why We Sing", apărut pe piaţă la începutul anului.

Warwick a fost nepoata cântăreţei de gospel Cissy Houston şi verişoara lui Whitney Houston.

"She Didn't Know"