A murit "copilul minune" al Microsoft. Vezi filosofia sa de viață| VIDEO

A murit "copilul minune" al Microsoft. Vezi filosofia sa de viață| VIDEO

Arfa Karim Randhawa a fost cel mai tânăr profesionist Microsoft din lume. A câștigat certificatul care îi confirma abilitățile extraordinare la numai 9 ani. Adolescenta a murit săptămâna trecută într-un spital din Lahore, Pakistan. Avea 16 ani.

Ultima lună de viață și-a petrecut-o în comă, în urma unui atac de cord produs în timpul unei crize de epilepsie.

Arfa Karim Randhawa l-a întâlnit pe fondatorul Microsoft Bill Gates când avea numai 10 ani. Lucra deja de 5 ani pe calculator.

La întâlnire a venit pregătită: i-a adus lui Gates o poezie despre viața lui și l-a întrebat direct și apăsat de ce sunt atât de puține femei în campusul Microsoft.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pasiunea și abilitățile sale au ajutat-o să treacă prin toate examenele Microsoft și să obțină toate certificatele.

"Dacă vrei să realizezi ceva important în viață, trebuie să îți amintești că timiditatea este numai în mintea noastră. Dacă gândești timid, vei acționa timid. Dacă gândești încrezător, vei acționa ca atare. Așa că nu lăsa niciodată ca timiditatea să îți cucerească mintea", a spus Arfa Karim Randhawa, după întâlnirea cu Bill Gates, potrivit geekwire.com.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Aixpho0S3kw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>