A murit caracatiţa Paul

A murit caracatiţa Paul

Caracatiţa Paul, oracolul din timpul Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, a murit în această dimineaţă, anunţă, cu tristeţe presa germană. Caracatiţa Paul a devenit celebră după ce a nimerit toate rezultatele meciurilor de la Mondialul din Africa de Sud.

Caracatiţa Paul a murit azi-noapte la Acvariul din Oberhausen, Germania, acolo unde a trăit cea mai mare parte a vieţii ei. "A murit în pace şi din cauze naturale" Deşi a prezis inclusiv înfrângerea Germaniei în semifinala cu Spania, nemţii sunt trişti din cauza dispariţiei caractiţei Paul. "Eram foarte ataşaţi de Paul. Şi el de noi. Noi, toţi cei care l-am crescut, îi vom duce lipsa. Paul a murit azi-noapte, în pace, din cauze naturale", a anunţat Ştefan Porwoll, managerul general al acvariului "Sealife" din Oberhausen, citat de Bild. Noul Paul e pe drum!

În semn de respect pentru caracatiţa Paul, la "Sealife" drapelurile au fost coborâte în bernă, iar angajaţii poartă doliu!

Jurnaliştii de la Bild scriu că singura consolare a celor care l-au iubit pe Paul e aceea că, în curând, locul unde s-a aflat oracolul Cupei Mondiale va fi ocupat de o altă caracatiţă, care va purta acelaşi nume. "Un tânăr Paul e pe drum, iar săptămâna viitoare va fi aici, la Oberhausen", scrie Bild. Noul Paul va fi pus la treabă în timpul Campionatului European de fotbal din 2012! N-a greşit niciun rezultat

Ne puteți urmări și pe Google News

Caracatiţa Paul a uimit lumea în timpul Cupei Mondiale din Africa de Sud. Înaintea unor meciuri importante, în acvariul în care îşi ducea existenţa Paul, erau scufundate două vase în care se afla câte o moluscă. Pe vase erau steagurile ţărilor care urmau să se înfrunte pe teren. Cutia din care mânca Paul era cutia câştigătoare! Nu a greşit nici măcar o dată!