CRONICA SPORTIVĂ: Să râdem cu Borcea!

CRONICA SPORTIVĂ: Să râdem cu Borcea!

Cristi Borcea şi-a pierdut abilităţile de prestidigitator la butoanele Ligii I şi s-a transformat în clovnul fotbalului autohton.

Fostul "dealer" de butelii care propovăduia efectele garantate ale "injecţiei letale" printre dinamovişti a lansat un şantaj sentimental hilar la adresa suporterilor.

Borcea a ameninţat că, dacă nici la meciul de astă-seară cu CFR Cluj, fanii nu vor veni la stadion, el o lasă baltă pe Dinamo. "Oare ce trebuie să mai facă echipa asta ca fanii să fie mulţumiţi?", s-a întrebat, nedumerit, Borcea.

Chiar aşa, oare ce şi-or mai dori? Eventual ca echipa să joace fotbal, să nu se mai facă de râs prin Europa şi să iasă din sfera de influenţă negativă a fraţilor Becali. Şi să plece Borcea şi alţi conducători! Fanii n-au posibilităţi să se bronzeze la Miami, cum a făcut-o aproape tot sezonul acţionarul care-i critică acum pentru absenteism, dar au realizat că în viaţă sunt şi activităţi mai plăcute decât să-şi omoare nervii şi corzile vocale pentru nişte pseudo-jucători şi pseudo-conducători.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Borcea, toate scaunele goale sunt rezultatul muncii tale!", i-au scris fanii pe un banner în trecut. Au trecut doi ani şi el tot n-a înţeles mesajul.