Anunţuri false de angajare în cadrul Spitalului Judeţean Târgu Mureș

Anunţuri false de angajare în cadrul Spitalului Judeţean Târgu Mureș

Conducerea Spitalului Clinc Judeţean de Urgenţă îi avertizează pe mureşenii care doresc să lucreze la spital să nu se lase păcăliţi de nici o firmă care doreşte să le faciliteze contra cost obţinerea unui loc de muncă în cadrul instituţiei sanitare.

Mureşenii sunt rugaţi să acceseze site-ul spitalului, unde vor putea obţine toate informaţiile necesare cu privire la desfăşurarea interviului pentru postul dorit. Locurile de muncă scoase la concurs de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă au atras atenţia unei firme care intermediază obţinerea unor locuri de muncă. Societatea a anunţat în presa locală că le-ar putea facilita accesul mureşenilor la aceste posturi, bineînţeles, contra cost. Conducerea spitalului a fost avertizată despre această situaţie chiar de unii mureşeni păcăliţi.

 „Au venit la noi la spital anumite persoane, ne-au informat că ar putea fi înşelaţi de o anumită firmă. Cum se întâmplă această înşelăciune din ceea ce ne-au relatat oamenii: în ziar apare un anunţ, „angajăm brancardieri, infirmieri, asistenţi medicali”. Există un număr de telefon, te duci acolo şi îţi cer 3 milioane şi jumătate şi spun că eşti angajat al UPU SMURD”, a declarat Lavinia Cosma, purtător de cuvând SCJU Târgu Mureş.

Conducerea spitalului a anunţat că va  sesiza poliţia în acest caz. Momentan spitalul a anunţat organizarea unui concurs pentru ocuparea a două posturi de brancardier, un post de registrator medical şi a unuia  de şofer autosanitară în cadrul UPU SMURD. sursa: tvmures.ro

Ne puteți urmări și pe Google News