FILMUL EVZ: Notting Hill

FILMUL EVZ: Notting Hill

O comedie romantică cu elemente-surpriză şi întorsături de situaţie ce te binedispun.

William Thacker (Hugh Grant) este proprietarul unei librării cu cărţi de călătorie din Notting Hill, un cartier din vestul Londrei. Divorţat şi într-o perioadă ciudată a vieţii lui, neînsemnatul librar nu aşteaptă nimic special de la viaţă.

Într-o zi, în librăria sa intră Anna Scott (Julia Roberts), o celebră vedetă de cinema. Din cauza emoţiilor, William ajunge să o stropească pe vedetă cu suc de portocale. Jenat, o invită să să se schimbe în locuinţa lui, aflată în apropiere. Ea acceptă. Relaţia evoluează, iar lui i se întâmplă ceea ce visează orice bărbat: intră în casa prietenilor săi la braţul celei mai faimoase femei din lume.

Ceea ce urmează între cei doi oameni cât se poate de diferiţi nu prea are elemente care să semene cu o relaţie normală. Dar există şi un dezavantaj pentru această situaţie neobişnuită: faima Annei şi obsesia paparazzilor pentru a o urmări pas cu pas pun beţe în roate relaţiei incipiente. William începe să se gândească la o viaţă mai liniştită. Însă lucrurile nu sunt niciodată atât de simple atunci când vine vorba de dragoste.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scenariul filmului este scris de Richard Curtis, regele comediilor romantice britanice. El mai este responsabil şi pentru textele producţiilor "Patru nunţi şi o înmormântare" şi "Love Actually". TV 1000 - 21.00 <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PNBXHp2qbRo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>