Hanna (Sarah Polley) a rămas cu sechele grave după ce a trăit o adevărată dramă în timpul conflictului din Bosnia.
Ajutată de Inge (Julie Christie), tânăra se angajează într-o fabrică din Marea Britanie. Aici devine o angajată model, foarte dedicată muncii ei.
După patru ani în care nu şi-a luat nicio vacanţă, conducerea se vede nevoită s-o forţeze să plece în concediu. Viaţa ei se desfăşoară zilnic după aceeaşi rutină, aşa că acum, pentru a face ceva deosebit, decide să plece într-o călătorie.
Josef (Tim Robbins) lucrează pe o platformă petrolieră în largul mării şi suferă un accident în urma căruia se alege cu arsuri grave şi pierderea temporară a vederii. Hanna, care află despre acest incident într-un restaurant, se oferă să-i fie infirmieră accidentatului timp de o săptămână.
În scurt timp, cei doi încep să rezoneze, poate şi pentru faptul că fiecare are un handicap – ea este surdă, el este temporar orb.
Felul lui de a fi o face să se relaxeze şi să se deschidă, încep să fie sinceri unul cu celălalt, deschizând însă răni care ar fi trebuit poate să rămână ascunse.
Tim Robbins a reuşit să se facă remarcat atât ca actor, cât şi ca regizor. În palmaresul lui se regăsesc un premiu Oscar şi un Glob de aur pentru rolul secundar din "Misterele fluviului" şi nominalizări la aceleaşi importante distincţii pentru regia filmului "Camera morţii".
23.35 – TVR 2
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AYHfZ_GOqPw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>