2.000 manageri din IMM-uri şcoliţi cu fonduri europene

2.000 manageri din IMM-uri şcoliţi cu fonduri europene

Peste 2.000 de manageri şi angajaţi din IMM-uri au urmat, timp de doi ani, cursuri de formare finanţate din fonduri europene, prin programul dedicat dezvoltării resurselor umane.

În cadrul cursurilor de formare, 1.864 de manageri, angajaţi şi întreprinzători din firme mici şi mijlocii şi-au dezvoltat abilităţile de antreprenoriat, cele de management şi cele de relaţionare cu clienţii.

În plus, 325 de manageri, angajaţi şi întreprinzători au aflat informaţii despre dezvoltarea afacerilor în cadrul unor seminarii regionale.

La cursuri au predat formatori cu experienţă în management şi dezvoltarea de afaceri din cadrul companiei de formare şi consultanţă în resurse umane Ascendis, informează un comunicat al companiei.

Proiectul a fost realizat de Ascendis Consulting împreună cu Alianţa Confederaţiilor Patronale din România (ACPR), în perioada noiembrie 2008 - decembrie 2010.

Proiectul a costat 7,28 milioane lei, din care 6,92 milioane lei bani europeni şi de la buget, iar peste 350.000 lei de la Ascendis Consulting.

Ne puteți urmări și pe Google News