1/2 Torje = 2.000.000 €

1/2 Torje = 2.000.000 €

Dinamo va plăti 2.000.000 de euro pentru Gabriel Torje (18 ani) şi 500.000 de euro pentru Gueye Mansour (22 de ani), ambii deţinuţi în coproprietate cu Poli Timişoara.

Echipa de fotbal Dinamo a reuşit ieri să dea lovitura pe piaţa transferurilor interne, după ce şi-a asigurat serviciile timişorenilor Gabriel Andrei Torje, 18 ani, şi Gueye Mansour, 22 de ani.

Cei doi vor fi „câini“ cu pedigree pentru urmă torii cinci ani. Pentru internaţionalul de tineret Gabriel Torje, Dinamo a plătit două milioane de euro, acesta devenind astfel cel mai scump transfer intern din istoria fotbalului românesc. Pentru senegalezul Gueye Mansour, clubul „roş-alb“ a plătit doar 500.000 de euro. Cei doi fotbalişti vor fi deţinuţi în coproprietate de gruparea din Ştefan cel Mare şi de Poli Timişoara, în proporţii egale. „N-am dormit toată noaptea, dar sunt fericit. De un an îl urmăresc pe Torje, iar pe Mansour - de doi ani“, a mărturisit Cristi Borcea, directorul executiv al campioanei. „Mă gândesc la echipa naţională“ „Am fost nevoit să aleg cu mintea“, au fost vorbele lui Torje. „Nu mai contează cine nu m-a mai vrut la Timişoara. Important e că sunt la o echipă care în fiecare an se bate la titlu. Sincer, mă gândesc chiar la echipa naţională şi la Euro 2008“, a mai spus mijlocaşul dreapta, pentru aducerea căruia Borcea s-a sfătuit, spun unele surse, cu selecţionerul Victor Piţurcă. Cu o seară înainte, Torje a fost pus de fanii lui Poli să scandeze împotriva echipei Dinamo. „Nu am strigat, doar am sărit“, s-a justificat fotbalistul, care e în pericol, din cauza acestui lucru, să fie huiduit de fanii dinamovişti. „A fost o afacere“ Supărat pe autorităţile locale, pe care le acuză că nu îi acordă sprijin în susţinerea echipei, Iancu şi-a propus, se pare, să demonteze Poli bucată cu bucată şi să-şi lichideze afacerile fotbalistice cu Timişoara.   Cel poreclit „Elefantul“ şi-a pus în cap toată Timişoara după ce a acceptat ca fotbaliştii să plece la rivala de moarte a bănăţenilor, fiind declarat inamicul public numărul 1. „Şi eu sunt antidinamovist, dar asta a fost o afacere. Mai avem la Poli 3-4 jucători ca Torje“, a încercat Iancu să dreagă busuiocul.

Ne puteți urmări și pe Google News