Ediţia de ieri i-a avut ca invitaţi pe jurnaliştii EVZ Dan Andronic, Mircea Marian şi Mălin Bot. Prin telefon au intervenit şi jurnaliştii Ion Cristoiu şi Robert Turcescu. Discuţia s-a axat pe modul în care Antena 3 şi Jurnalul naţional îi atacă pe jurnaliştii care susţin independenţa Justiţiei.
Dan Andronic:
● "Este şi o încercare de a distrage atenţia de la problemele penale ale lui Dan Voiculescu."
● "Nu înţeleg cum se împacă vocaţia de pastor a lui Mihai Gâdea cu atacurile furibunde."
● "V-aţi întrebat de ce Antena 3, un post afiliat CNN, nu a fost primit la Ambasada Americană? Acesta este un semnal politic."
● "Antena 3 poate spune orice mizerie, CNA-ul nu se autosesizează."
Ion Cristoiu:
● "Cred că avem de-a face cu o acţiune propagandistică a puterii USL, cu două scopuri: 1. Decredibilizarea Justiţiei, care să arate că orice hotărâre din instanţă este una greşită; 2. O uriaşă manevră prin care să se distragă electoratul de la adevăratele probleme şi de la măsurile luate de Guvern şi să îi capteze atenţia cu scandalul".
● "Spun la rece, Mihai Gâdea a fost cititor de prompter, destul de modest. Are un sindrom specific celor care sunt promovaţi în posturi pentru care nu sunt pregătiţi. Dacă observaţi, acolo s-a creat o isterie de sectă. Sunt ca nişte soldăţei care chiar cred în misiunea lor, nu sunt puşi de Dan Voiculescu."
● "Ei nu sunt mulţi, dar se invită reciproc, se intervievează unul pe altul. Ei trăiesc acest sentiment, e sentimentul izolării, ei sunt aceia care se luptă cu «hidra» băsistă."
Robert Turcescu:
● "Cred că ceea ce fac aceste personaje, în momentul în care ne ameninţă că vom vedea noi, înseamnă că sunt în spate şi instituţii care le vor furniza "muniţie."
● "Trăim într-un stat care este după chipul şi asemănarea lui Dan Voiculescu."
● "S-a trecut dincolo de orice limită a ipocriziei. Când îl aud pe Gâdea cum va da el în judecată, chestiunea capătă dimensiuni hilare."
● "Cred că sunt inşi din PDL care rânjesc la ceea ce se întâmplă la Antena 3."

Te-ar putea interesa și: